Sol ute sol inne.........

"Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne"  Exakt så har jag känt mig i dag!
Redan när jag slog upp ögonen imorse så kände jag mig på så otroligt bra humör och den känslan har följt med mig under hela dagen och kvällen, allt har känts så lätt! 
Och man kan ju knappast låta bli att bli påverkad av det underbara vädret heller, och med värmen så försvinner mycket av min värk och bara det är en stor vinst och det gör ju att allt känns så mycket lättare.

Nog pratat om detta.......
Ikväll skulle vi ju dansa Line Dance men samma tid skulle Körslaget uppträda på postplan, så då valde vi att kolla på det först och dansa sen.
Vi gav oss iväg till postplan och oj oj oj vad med folk! Vi lyckades dock ändå få bra platser så att jag både kunde knäppa kort och filma. Det var en väldigt märklig känsla att stå där, vilken otrolig uppslutning och vilken grej för alla inblandade. Nu vet alla var Ljusdal ligger, häftigt!
Det kändes också så coolt för min kusin Pär Ferm är med i kören så jag kände mig riktigt stolt över det också :)
Gävle Dala var också där och filmade, det inslaget visades i sena sändningen ikväll.
I alla fall så avslöjades det att i alla samtliga program och röstningar så hade just denna kör "Team Andreas" fått flest röster! Så otroligt häftigt!
Jag ska dela med mig och visa två av korten här i bloggen
 (Han längst till vänster är min kusin Pär Ferm)


Här kommer ett till:


Jag har också flera filmsnuttar,  jag har försökt att redigera dem men klarar inte av det, Grrrrr.
Jag brukar be Madeleine om hjälp men i morse for hon och Daniel till Gran Canaria så det får vänta.
Får se om jag lägger upp en par snuttar på facebook. Jag fick faktiskt en bra filmsnutt där min kusin Pär sjunger solo tillsammans med Uffe Svärd.

När jag ändå är i farten så ska jag ladda upp två bilder till........ men på något helt annat!
Vi var nämligen hem till Nonne & Mona en sväng igår och de hade kläckt 20 stycken kycklingar i äggkläckningsmaskinen, de var bara tre och fyra dagar gamla och hur söta som helst!


Här kommer ett till:


Hur söt kan man va!
Helt fantastiskt, de här små varelserna äter och dricker själva med en gång. Det var annat det motför våra gapande och skrikande papegojungar som blev matad i flera flera veckor, ha ha.

Nä, nu börjar klockan bli mycket  så nu får jag göra ett avslut, ha det så bra och på återseende!

Denna planering.........

Ordet "planering" står mig upp i halsen snart!
Visst, jag brukar planera mitt liv i vanliga fall också för det är både praktiskt och bra och utöver den planeringen så brukar det oftast finnas utrymme för massor av spontanitet också. Ett perfekt kvalitetsliv alltså :)

Men i snart ett års tid nu har jag och Lars haft "planering" i våra huvuden, en viss "omständighet" har gjort att den planeringen har varit nödvändig.
Puh.... att hela tiden tänka i flera månader framåt, planering i både stort & smått, detaljer och även minutiös planering.
Jaha varför då tänker säkert vissa, men se det tänker jag inte skriva om här och nu, många vet redan men många vet inte. Men jag lovar att jag kommer att återkomma längre fram och skriva mer om det då.

Då tänker säkert vissa : "Har man sagt A så får man säga B........."
Men det struntar jag i för det här är min blogg och det är jag som är författaren i den och bestämmer därmed dess innehåll! Basta!
Grejen var bara den att jag ville gnälla lite på ordet "planering" och nu har jag gjort det.

Annars har jag faktiskt njutit och haft det bra idag. Det har varit toppenväder, helt otroligt med tanke på att det inte är Maj än.
Jag fortsatte att rensa rabatter idag och herrejösses vad varm och svettig jag blev, MEN då helt plötsligt hör jag ett underbart ljud....... Glassbilens signaturmelodi!
Va? Idag är det ju Annandag Påsk!  Är det möjligt tänkte jag, jag släppte trädgårdsredskapen och rusade upp på lillvägen, jo det var sant! Där stod den, glassbilen. Innan jag var framme så hojtade jag till glass-killen att det verkligen var lämpligt att han kom nu och han svarade att jag säkert hade gjort mig förtjänt av en glass. Så klart att jag hade gjort mig förtjänt av det :) Jag köpte som vanligt en förpackning med Lakrits-Smack och så köpte jag en ny sort som hette Maxi Mega Hit, det var en vanilglass med apelsinsås överdragen med apelsinsorbet. Jag tog en glass av den nya sorten och satte mig i skuggan och bara njöööööt! Livet är bra härligt ibland!

Tillbaka till verkligheten, ingen vila ingen ro...... nu ska jag springa ner i tvättstugan och starta tvätt och sedan ska jag ta och städa sovrummet.

På återseende!

Underbara trädgård



Tjo!
Nu har jag jobbat klart för den här helgen och nu är jag ledig i två dagar.
Idag när Lars hämtade mig på jobbet så for vi och beställde en Rio-rulle så att vi slapp laga mat och så vann vi därmed lite tid också, perfekt! Efter att vi ätit så har vi nämligen varit ute och vårstädat i trädgården.
Lars har gått med lövblåsen och jag har rensat rabatter.
Jag verkligen bara älskar den här tiden, att vara i trädgården är som meditation för mig, där hämtar jag både kraft och energi.
Jösses vad det hade tagit fart och vuxit i rabatterna, jag har liksom inte hunnit med denna vår men lite hann jag i alla fall med idag men som sagt det är mycket kvar att göra.

Nu blir det lugna pucks resten av kvällen.

Ha det gott och på återseende!


Glad Påsk!

Glad Påsk!

Ja nu är påskhelgen här, dagarna har gått så fort så att det känns som om jag inte riktigt hänger med.
Förra helgen var jag ledig och då for jag, Lars och Janne upp till Nordic Hallen i Sundsvall för att kolla på Custom & Hot Rod Show.
När vi kom fram till Sundsvall så började vi med en god fika hos Majsan & Wille och sedan for vi allihop till Birsta för att uträtta ärenden. Bl.a så köpte jag äntligen min efterlängtade kamera som jag hade beställt. Den hade i och för sig inte kommit in i butiken av någon anledning. Då blev jag på riktigt dåligt humör, inte kul när man har beställt och så bor vi ju några mil därifrån också.  Men jag fick köpa deras demo-exemplar till ett bra pris och så fick jag en kameraväska på köpet också, så då blev jag genast på bättre humör :)

Idag är jag ledig och sedan jobbar jag resten av påskhelgen.
Så idag har jag varit in på Ljusdal och uträttat ärenden och så var jag till kära storasyster och fikade.
Härligt väder med en riktigt varm sol har det varit hela dagen men vad hjälper det när man har tvätt och ett hem som behövs röjas och städas! Men det känns som om jag prioriterade rätt! Jag kan liksom inte koppla av och njuta i solen om jag har en massa saker att göra och det blir säkerligen fler soliga dagar, så nog allt kommer jag att hinna med att få njuta av solen :)

Snart kommer Lars hem från jobbet så det är väl dags att börja med middagen, det börjar faktiskt att kurra i magen nu känner jag.

Glad Påsk på er allihop!





Modell för en dag

Idag har det varit en riktigt rolig och innehållsrik dag!
För några dagar sedan så blev jag inbjuden av min kompis Majsan till att få en dag med sminkning och
 fotografering, det lät både lockande och spännande så jag tackade ja, och den dagen var just idag.
Så Lars & jag gav oss iväg upp till Sundsvall tidigt imorse.

Det var så otroligt roligt att bli sminkad av en som kan sin sak. Hon ville måla mina ögonlock i orange och brunt, ja, ha ha, det är sant! De färgerna skulle nämligen framhäva mina ögon, blått passade bra till de färgerna så jag fick en smal kant blå kajal också.
Jag blev mycket nöjd med resultatet, jag skulle ALDRIG nånsin själv ha kommit på tanken att använda orange ögonskugga! Alltid kul att få nya tips och idéer.

Fotograferingen var störtkul och verkligen en ny upplevelse.
Fotografen "lotsade & vägledde" mig under hela fotograferingen och det kändes riktigt bra och jag kunde känna mig bekväm.

Jag tänkte dela med mig och visa några av korten som knäpptes.
















Efter att fotograferingen var klar så for jag, Lars, Majsan & Wille ut till Birsta och sedan for vi hem till dem och fikade.
Det har varit en riktigt lång dag idag och nu är det snart dags att hoppa i säng så att jag orkar upp och lyssna och lösa melodikrysset i morgonbitti.

Ha det så bra och på återseende!

RSS 2.0