Hemma igen



Nu är jag hemma!

Lars och jag har nu kommit hem från vår underbara semesterresa, vi har varit i Canada i nästan en hel månad och vi har haft det helt fantastiskt.
Vi landade i Sverige i onsdagskväll och efter många och långa restimmar så var vi riktigt trötta och vi kände oss inte alldeles riktigt klar i "knoppen". Vi for därför raka vägen till Gävle hem till Hasse & Annika där en underbart härlig bäddad säng stod och väntade på oss :)  Tack snällaste svågern och svägerskan!


Lars, Måns, Malin, Hasse, Annika

På Torsdagen begav vi oss mot Ljusdal och när vi kom hem så möttes vi av en svettig syster Mariana, hon hålla nämligen på att klippa gräsmattan hemma hos oss, gud vad snällt!



Jösses vad gräsmattan hade vuxit och allting annat också för den delen! Jag har massor att ta itu med i trädgården nu, men det ser jag fram emot. Jag bara älskar min trädgård!

När vi senare skulle åka till Hammarsvall hem till Madeleine & Daniel så hände något tragiskt, vi körde på en katt!
Här har vi kört bil så gott som genom halva British Columbia och där är ett väldigt rikt djurliv, vi har sett både björn, räv, älg, rådjur, hjort m.m efter vägkanterna utan att ha kört på något och så kommer man hem och kör på en katt i Nore!
Usch det var ingen rolig upplevelse, katten blev rädd för ett par hundar vid vägkanten och sprang som en "projektil" rakt ut framför vår bil, vi hade inte en chans.
Som tur var så hittade vi igen ägarna till katten.

Nåväl, när vi väl kom hem till Madeleine & Daniel så kom tårarna, dels för att vi nyss hade kört på katten och till mycket stor del för att det var så underbart att få träffa Madeleine & Daniel igen, det är inte lätt att vara borta från dotra en hel månad!
I alla fall så låg en present och väntade på mig där............



Det hade nämligen varit Morsdag medans vi var i Canada.



ALLTID kul med paket :)
Jag öppnade och jag fick två syltburkar från Kardemumma, en burk med Vildhallonsylt och en burk med Grevinnesylt (äpple & fläder). Mums-Filibabba!

Madeleine & Daniel fick också presenter av oss som vi hade köpt i Canada, Madeleine fick bl.a en T-Shirt med dragkedja och luva  (bilden nedan).



Våra underbara gojor har bott hemma hos Madeleine & Daniel medans vi har varit borta så det var så kul att få träffa dem igen också, och de blev också glad över att få se oss igen! Men tyvärr så blev klockan alltför mycket så vi tog inte med dem hem förrän dagen efter.

Igår så följde Madeleine med mig och Lars till Hudiksvall för att köpa en dator eftersom vår gamla gick sönder.
Så nu äntligen har vi köpt en laptop, men jag är inte alldeles riktigt överens med den ännu, hmm.... den är ju inte alls lika som den gamla så det tar väl ett tag att lära sig och bli van vid den. Jag har redan ringt till Madeleine ett antal gånger med massor av olika frågor och jag tror att Madeleine blev lite irriterrad på lilla mamsen, ha ha ha.

Jag ska så småningom skriva om vår underbara Canada-resa här i bloggen, vi har knäppt MASSOR av kort och jag lovar att ni ska få ta del av många av dem.
Jag får nog dela upp resan i olika avsnitt så att det blir flera blogginlägg.
Men det får vänta några dagar till för både jag och Lars lidit av jetlag sedan vi kom hem och vi har varit lite ur gängorna, inte så lite heller faktiskt...... vi har haft väldigt svårt att komma in i den nya dygnsrytmen och vi har sovit väldigt dåligt. När man väl har somnat så har man vaknat med ett ryck och inte fattat var man har varit. Vi har känt oss lite förvirrade och allmänt "konstig till mods".
Idag först så känner både jag och Lars oss lite piggare och det är tur det för på Tisdag börjar vi att jobba.

Jag avslutar med bilder på våra kära gojor.

Casper


Zamira sitter med Lars och myser.


Lyzia


Hubbe


Zorba



God Natt folket och på återseende!


RSS 2.0