Återblickar

God fortsättning på er allihop!
Nu har jag inte skrivit på ett tag så det här blir årets första blogginlägg. 
Jag känner att jag skulle vilja göra en tillbakablick av år 2010.
År 2010 var ett "motgångarnas år" för oss MEN mycket bra hände också.
Året började med att vi gratulerade vår dotter i efterskott för hennes lärarexamen och till hennes nya första fasta anställning. Bra jobbat Madeleine!
 

I slutet av januari gick vi och såg på den hejdlöst roliga Förila-revyn.

Det var en kall vinter, en natt i februari när det var 30 grader kallt så gick vår panna sönder, det märkliga var att vi blev väckt mitt i natten av att brandvarnaren satte igång att tjuta helt utan vidare. På grund av det tog jag en sväng ner till källaren och det var då jag upptäckte att pannan var trasig.

På långfredagen fick Lars ryggskott så att han fick åka ambulans till sjukhuset, inte förrän på den fjärde dagen fick de upp honom på benen, han kunde då gå hjälpligt med ett gåbord.
På den femte dagen fick han komma hem igen. Fy sjutton vilken tid det var, och det var en lång och jobbig tid som följde!


I april smälte snön snabbt, gräsmattan blev allt mer synlig för var dag som gick......


Men den 4 Maj när jag tittade ut genom fönstret så trodde jag knappt mina ögon...........

Allt, precis allt var övertäckt med massor av snö för att till dagen efter vara HELT borta igen!

Ha Ha, ja det där var verkligen märkligt!

Lagom till midsommarveckan så blev äntligen vårt kök färdigt, ett renoveringsarbete som tog ALLTFÖR många månader, en otroligt jobbig tid som jag bara vill glömma :(

I juni invigdes "Frälsarkransen" i minneslunden på Ljusdals kyrkogård. Jag var inte sen med att gå en meditationsrunda där, en härlig upplevelse!


Midsommaren firade jag för första gången i mitt liv på en flotte! En minnesvärd och härlig midsommar.


Under sommaren och semestern hände många trevliga saker, bland annat så trampade vi dressin för första gången och det var verkligen en upplevelse, jättekul var det, jag var också för första gången i mitt liv och såg på dragracing.
Ett till roligt sommarminne var när jag fick en kram av Pugh Rogefeldt!


Årets bästa händelse är ändå min och vår dotter Madeleines resa till Alanya i Turkiet.


I oktober blev vi bjuden på en hotellweekend på Scandic Hotell i Sundsvall av Janne & Gunilla, och så blev det shopping både i stan och i Birsta. Vi hade det riktigt trevligt!


Vi fick också under året tillökning av familjen med tre underbara gojor: Lyzia, Zorba och Hubbe


Julen firade vi hemma hos Madeleine & Daniel i Hammarsvall. En riktigt mysig jul där det firades jul både på neder och övervåningen,


Nyår firade jag och Lars helt ensamma, vi tog hem mat från Gamla stan: Oxfilé Charlamange, det var otroligt stora portioner och det var hur gott som helst! Vi hade en riktigt mysig nyårsafton på tu man hand.

Ja det var några händelser ur mitt liv år 2010.
Och som sagt var, det har varit ett otroligt kämpigt år med många motgångar, det har också varit känslomässigt jobbigt på många sätt och vis. Så jag kände ingen sorg över att lämna året 2010.
Inför det nya året så gav jag ett nyårslöfte och det var "att släppa taget".
Ni kan säkert känna igen det här med att man vill lösa något och man vill så mycket och man gör verkligen så gott man kan men man lyckas ändå inte nå fram. Det är så frustrerande och det stjäl så mycket energi och det drabbar ens livsmående.
Jag kom fram till en punkt att jag faktiskt måste nöja mig med att jag verkligen har gjort det jag har kunnat, mer kan jag inte göra, då återstår bara en sak och det är att "släppa taget". 
Så jag lämnade det gamla året med ett gott samvete och jag gick med glädje in i det nya året med ett gott samvete. 
Det var en så underbart befriande känsla, tyngden jag har känt i bröstet är borta och jag känner mig så fri och det är mycket lättare att andas!
Nu hoppas jag att detta år 2011 ska bli ett riktigt bra år!

Förresten, förutom mina egna återblickar av 2010 så måste jag säga att den största minnesvärda händelsen i Sverige för mig under 2010 var när kronprinsessan Victoria gifte sig med sin Daniel, åh vad vackert det var!

Men herrejösses vad klockan har skenat iväg! Jag har varit ledig från jobbet idag och tog mig lite sovmorgon så därför är jag pigg nu :)
Ikväll har i alla fall jag, Lars och min kusin Iréne varit på bio, vi gick och såg "Änglagård tredje gången gillt", jag hade väl lite för höga förväntningar MEN den var bra och absolut sevärd.
Men nu måste jag nog hoppa i säng för jag börjar jobba kl.7.

Natti Natti och på återseende!

RSS 2.0