Sista Februari

Nu har jag jobbat 4 dagar i sträck, jag skulle ha varit ledig i morgon men då är det handledning så jag måste in en par timmar ändå.
I dag efter jobbet så handlade vi och så köpte vi med oss en Rio-rulle från Rio Grande som vi delade på.
Jag har varit riktigt energisk ikväll, jag har tvättat och donat och så har vi nyss betalat iväg alla räkningarna, så nu känns det riktigt bra, inget som ligger över en.
Nu snart så ska jag lägga mig och läsa en bok som jag köpte på Delins i Fredags, jag blev lite snopen när jag såg att de hade böcker på Rea där för jag har inte sett att de har böcker på Delins förut, var sjutton har de legat någonstans?!
I alla fall så köpte jag tre romaner i en volym av Anne B Ragde : "Berlinerpopplarna", "Eremitkräftorna" och "Vila på gröna ängar".  Den kostade 79 kronor och det tyckte jag var billigt och bra.

Nä nu har jag inte tid att sitta här, bye bye!


Fredagkväll

Nu var det några dagar sedan jag skrev.
Det är så underbart att graderna har vänt mot rätt håll, äntligen!
De här sista dagarna har jag verkligen funderat på min livsstil, jag måste absolut börja gå ut och gå igen och framförallt så måste jag göra det till en vardagsrutin, så att det blir av, det ska vara en "syssla" som liksom ingår i min vardag.
Jag blev riktigt skärrad över att veta att mitt kolesterolvärde var dåligt så jag har tänkt jättemycket på det.
Man blir nästan nojig, jag har till exempel tagit pulsen på mig själv varje dag. Idag är det  tredje dagen som jag äter medicin, men det tar 14 dagar innan det når rätt effekt.
Jag kände mig lite konstig och darrig idag och det tror jag beror på medicinen så det kommer väl att gå över när jag blivit van den. Ändå tar jag bara halva dosen nu för det skulle jag göra första veckan.
Jag var på lab och lämnade ytterligare prover idag och det kändes faktiskt bra att få "ta bort" lite blod som ändå är alldeles för fett, ha ha tänk hur man kan fundera!

Nog pratat om det!
Nu ska jag berätta lite om köket, nu har det gått 5 dagar och ena halvan av golvet är helt klart, på den andra halvan saknas det bara golvskivor och det skulle de lägga dit  på måndag.
Jag knäppte några kort idag när snickaren var på lunch så det ska jag strax lägga upp på bilddagboken. Jag ska knäppa fler kort i morgon, jag har jobbat ikväll så när jag kom hem så kunde jag inte knäppa några kort för det finns ingen riktig lampa i köket, endast belysningsrampen under överskåpen.
I alla fall så är det planerat att golvmattan ska läggas in på tisdag.

Nu måste jag avrunda om jag ska hinna med att lägga upp bilderna också, sen ska jag krypa till kojs.
Det grämer mig att jag glömde bort att ringa Gunilla när jag kom hem, jag fick nämligen ett väldigt lustigt och kryptiskt sms av henne ikväll när jag jobbade, så nu är jag så himla nyfiken.........

Ha det så bra!

Kronans Droghandel

Idag har ännu en arbetsdag avlöpt och idag kom jag faktiskt ihåg att hämta mina jeans på Fifty-Fifty.
Vi har hämtat hem bilen idag också, men den är dock inte lagad, Dan ska beställa en tid i Hudiksvall för åtgärd.

Lars är ordentligt förkyld, det började igår och när jag på eftermiddagen kom ner till hans jobb så rann det både ur ögon och näsa på han. När vi kom hem så gick han och lade sig på en gång.
Själv så fick jag ett samtal från min doktor........ inte så roligt!
Mina kolesterolvärden är absolut inte bra, det farliga kolesterolet var 50% högre än gränsvärdet så jag måste börja med medicin omgående. Jag ska hämta ut det på apoteket i morgon, eller föresten det heter ju inte apoteket längre det heter Kronans Droghandel! Vad fruktansvärt fult! Hur fan kan man komma på ett sådant namn?
Nåväl, jag ska börja att medicinera i morgon i alla fall och sedan så ska jag ta nya prover i Maj månad.
Min axel ska jag få en cortisonspruta i, röntgen visade att det har uppkommit en broskbildning i axeln som det inte går att göra något åt. 
Jahopp, det är inte bara bilen som är i dåligt skick! Men bilen finns det ju i alla fall reservdelar till!

Nu ikväll så har vi kollat på House och sedan gick Lars och lade sig igen, han blir hemma från jobbet i morgon och jag är ledig från jobbet i morgon så jag får väl pyssla om honom lite grann.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa, ha det bra!


Måndag

Nu har den dagen äntligen  kommit då vårt köksgolv ska rivas upp.
Därför så klev jag upp samtidigt som Lars i morse trots att jag inte började förrän kl.13.
Jag trodde knappt mina ögon när jag såg att det var 30 grader kallt ute, fy fan!
När klockan var nästan 8 så kom rörmokaren hit och strax efter så kom snickarna, någon timme senare så anlände en container som de ska kasta allt material i.
Arbetet tog fart där inne i köket och jag fördrev tiden med att läsa.

Lars kom och hämtade mig på sin lunch och skjutsade mig till Gyllene Hästen där jag skulle på ett möte som började kl.13, där satt jag och väntade på att tiden skulle gå.
Istället för att sitta där och vänta så hade jag ju kunnat gått och hämtat mina jeans på Fifty-Fifty, men men, det hade jag helt glömt bort förstås, jag kom på det senare på kvällen när jag var på jobbet. Typiskt!
Jag får hämta dem i morgon.

I alla fall så åkte Lars till Dan när han slutat jobbet och våran bil är inte lagad ännu.
Det verkar som om det är ett elektroniskt fel en s.k styrenhet som är felande. Vad det riktigt innebär har jag ingen aning om, det låter krångligt och dyrt i alla fall, hoppas att jag har fel.

När jag kom hem från jobbet ikväll så knäppte jag lite kort i köket som jag har lagt upp på bilddagboken om ni vill kolla.

Nu ska jag göra kväller! Natti Natti!


Helg-resumé

Nu är det söndag igen, denna vecka har gått i en rasande fart tycker jag.
Tänkte börja med att berätta lite om bilskrället, vi lämnade ju in den till Dan i Torsdags och då på eftermiddagen fick vi beskedet att det var generatorn som det var fel på. Inte kul att höra!
På fredagen skulle Lars jobba i Hudiksvall och han började kl.7, jag började också kl.7......... men när vi bara har en bil så fick jag så lov att kliva upp samtidigt som Lars så jag var på jobbet redan strax efter kl.5.30. Men jag gick och lade mig i soffan där på jobbet tills klockan blev 7.
Efter jobbet gick jag hem till mamma & Rune och fikade tills Lars kom och hämtade mig.
Då for vi ner till Dan för att kolla hur det gick med bilen, då sa Dan att det antagligen inte är generatorn som det är fel på, det var verkligen skönt att höra! I nästa mening berättade Dan att han inte vet vad det är för fel på bilen, så nu hade Jonny tagit med sig bilen för att mäta vad det kan vara.
Hoppas, hoppas, hoppas att det inte är något stort fel som blir en dyrbar historia! Vi får vänta och se!
Sedan åkte vi till Fifty-Fifty för att hämta mina jeans som de hade fållat upp, när vi ändå var där så provade jag fler jeans som var på rea så det slutade med att jag köpte ett par till av märket Diesel. Även de var för långa i benen så jag får hämta dem på måndag.
Det blev en lugn fredagkväll för våran del, vi var ganska trött.

På lördagen löste vi melodikrysset och så kom Hans hit och fikade.
Han hjälpte till med att bära ut det gröna skåpet från köket in till vardagsrummet och skänken i hallen flyttades in till sovrummet.
Vi måste ju börja tömma köket eftersom de kommer och ska riva ut köket på måndag.
På kvällen åkte vi till Pelle & Anna-Lena och där blev det kortspel, men det blev inte så sent denna gång, vi var hemma strax före tolv på natten.
Innan jag la mig så började jag må illa, det går ju kräksjuka för fullt överallt nu så jag var livrädd för att jag skulle ha åkt på det. Det skulle ju vara typiskt nu när man ska få hem hantverkare på måndag!
Men jag lyckades i alla fall somna och i morse var jag hur pigg som helst, tur det!
Idag har vi duschat Casper & Zamira och gjort rent i deras bur och så har vi börjat tömma köket.
Nu ska vi åka in på köpingen och handla så att vi kan laga middag, det är ganska tomt i vårt kylskåp!
Sedan får vi fortsätta med köket. Det blir nog en sen kväll gissar jag!

Ha en fortsatt trevlig söndag!


Bil-krångel!

I morse lämnade Lars in bilen hos Dan igen för att han skulle kolla upp vad det är för fel på den.
Precis när jag skulle sluta för dagen på mitt jobb så ringde Lars och berättade att Dan hade hittat felet, det var generatorn! Fy vad less jag blev!  Vad kostar inte det?!!!!!
Jag som precis var på väg ner till Fifty-Fifty för att kolla på rean, de hade jeans där på 70%. 
Jaha, skulle jag avstå från att köpa jeans nu då eller.......
I början på veckan så fick vi ju en elräkning som hette duga också. Det hade vi i och för sig räknat med för det har ju varit en så ihållande kyla, men när man öppnade räkningen och såg summan....... ja då kunde man hålla sig för skratt!
Ja vi har verkligen inte turen på vår sida just nu och har inte haft det heller på ett bra tag, den ena grejen avlöser den andra, gång efter gång!
Undrar om det hjälper om jag knäböjer och lägger mig och ber mot Mecka.....

I alla fall så beslutade jag mig för att gå och kolla på rean ändå, jag fick som tur var skjuts ner till köpingen.
Jag hittade ett par jeans som hade kostat 599:- så jag betalade endast 179 kr för dem, det tyckte jag att jag var värd! Men som vanligt så är alla byxor för lång för mina korta taxben så de ska sy upp dem och jag får hämta dem i morgon.
Sedan knallade jag iväg och hämtade Lars på hans jobb och sedan så fick vi promenera upp till åsen för vi hade Saaben där i garaget. Fy satan vad kall jag blev, jag hade naturligtvis inga långkalsonger på mig och innan vi var framme så kändes det som om jag hade förfrusit låren.

Nu är vi hemma i värmen, skönt!
Måste avsluta nu för snart är maten klar, Tjing Tjong Kolastång!

Fettisdag

Idag på min lediga dag har jag inte gjort något speciellt alls, bara varit..... och det är skönt!

Ikväll så var det dags för Line Dance, vi har bytt dag till tisdagar nu för vi har slagits ihop med tisdagsgruppen.
När jag skulle åka iväg så gick det knappt vrida på ratten i bilen, trög som sjutton var den.
Det började igår, så då for vi till Dan på verkstan men då hade det släppt och ratten var som vanligt igen, så Dan kunde inte se något fel men vi skulle lämna in den idag så att han fick titta bättre på den.
Lars hämtade den idag på eftermiddagen och de hade fortfarande inte hittat något fel.
Men nu ikväll när jag skulle ha bilen så var den lika trög igen då förstås, det är riktigt otäckt att köra när ratten är så där trög. När jag hade kört ca 1,5 km så kände jag hur det "släppte" och den blev som vanligt igen, konstigt!
Efter dansen så var ratten lika trög igen när jag skulle åka hem men när jag kom till Statoil rondellen så blev den som vanligt igen, huu det var riktigt läskigt för jag tog i väldigt hårt för att komma runt i rondellen när det helt plötsligt gick vrida hur lätt som helst.
Lars får ringa och prata med Dan i morgon igen, för nåt fel är det ju.

Jag körde vidare och när jag kommer till Nore så kommer det en röd bil och kör rakt ut från Zätavägen, jag hann gira åt vänster och det var sååååå jävla nära att den körde in i passagerardörren. Vilken jäkla smäll det skulle ha blivit, jag körde ju i alla fall 70 km. ´
Det var en väldans tur att jag inte fick möte.
Jag blev så rädd och fruktansvärt upprörd så att jag satt och sa alla slags fula ord jag kunde komma på högt för mig själv om den där jäkla dåren som körde.
 
Lars och jag har avslutat kvällen med att titta på House och sedan så åt vi en varsin semla, göttans!

På återseende!

Hammarsvall

Nu är vi nästan precis hemkommen från Madeleine & Daniel.
Det var första gången vi var till Hammarsvall och hälsade på, åh vad de kommer att få det fint där när det blir klart! Lägenheten är ju så rymlig och stor också.
Vi träffade Daniels föräldrar för första gången också, trevliga och lättsamma människor.
Vi hade med oss både tårta och vaniljhjärtan eftersom det är Alla Hjärtans Dag så vi hade en lång och trevlig fikastund.
Ja, vi blev där i flera timmar, för innan fikat så gick vi "husesyn" och så bar Lars och Daniel ut lite möbler och garderober.
Den här dagen har varit otroligt lång känns det som och nu börjar jag känna mig lite sömnig. Jag ska jobba i morgon också så jag måste nog snart hoppa i säng känner jag.
Vi missade ju "I en annan del av Köping" ikväll så jag hade tänkt att kolla på det i datorn nu men jag orkar inte.
Det blir väl repris på Tv:n också, jag får kolla upp vilken dag det blir.

Natti Natti

Alla Hjärtans Dag!


Jag vill börja med att önska er alla en trevlig och glad Alla Hjärtans Dag!
Idag är det verkligen ett underbart väder, kallt som sjutton i natt och i morse men nu skiner solen och det är endast 6 grader kallt.
Hoppas att man får se mer av soliga dagar framöver.
Jag slutade en timme tidigare idag och har nyss kommit hem och när jag gick in i badrummet så upptäckte jag att jag inte behövde tända lampan! Härligt, dagsljuset tar sig igenom badrumsgardinen, då känns det som vår!

Nu ska jag sätta mig och fika med Lars!

På återseende!

Jobb å jobb.....

Nu har jag jobbat två kvällar på raken, jag hinner inte med att göra något när jag jobbar kväll.
I morse så löste vi som vanligt melodikrysset, åt frukost, duschade och sedan så var det dags att åka och jobba!
I morgon så jobbar jag i alla fall dag, 7-15, och efter att vi har ätit middag så ska vi åka till Delsbo och hälsa på Madeleine & Daniel. Äntligen så får man se deras lägenhet!
Nu ska jag och Lars ta lite kvällsfika.

Ha det bra!



Jag gjorde det igen.....

Igår hade jag svårt för att somna.
Från att ha känt en sådan förtvivlan, bitterhet och frustration i så många veckor och helt plötsligt så löser sig allting på en gång!
Det blir så chockartat, ovant och svårt att ställa om sig på en gång.
Jag är fortfarande så otroligt lycklig men den där overklighetskänslan finns där, hjärna och hjärta går väl inte riktigt hand i hand ännu.

Jag sov i alla fall till klockan 8.30 i morse, efter att ha läst tidningen och ätit frukost så kröp jag ner i sängen igen, jag kände mig så trött.
Sov lite mer, löste sudoku och korsord och tog det bara lugnt.
Klockan 15 ringde Emelie och påminde mig om att jag skulle hämta henne vid 16-tiden, ojdå då kom jag på att det kanske var dags att hoppa in i duschen och få på sig lite kläder.
Då kom jag på att jag måste ju sätta i motorvärmaren i bilen, hmm..... skulle jag duscha och klä mig först för att sedan sätta i motorvärmaren? Men då hinner ju tiden ticka iväg, äh tänkte jag, jag sätter i motorvärmaren före!
Så jag gjorde det igen...... gick ut i morgonrocken alltså.
Jag hade min långa röda morgonrock, kängor, svarta handskar och så drog jag på mig Madeleines kvarlämnade stickade rosa mössa med en tofs mitt uppe på huvudet (och fråga mig inte varför i hela fridens dagar tog jag på mig den för?), jag tog med mig kabeln och sopen ut och så började jag sopa av bilen när jag hör ett -Hej!, jag tittar upp och ser en karl som är ute och går, av hans min att döma så förstog jag att han var både förvånad och lite road över situationen.
Jag hejade tillbaka och tänkte för mig själv att det är då väl själva fan...... här står jag och ser ut som ett annat spektakel, hur ful kan man va!?
Jag försökte verka oberörd, och hur lätt är det när man står iklädd i en lång röd morgonrock och en rosa stickad mössa med tofs, jag fortsatte sopa i väldigt snabb fart, då säger han  - men nu får det väl räcka med snö!
- Ja, svarade jag, nu får det räcka med snö!
Sedan gick karln vidare gudskelov!

När jag kom in så ringde Lars, så då skulle jag berätta det som hänt för han men då bara skrattade jag åt det hela.
- säg inte att du hade den rosa mössan på dig? sa Lars
- Joooo, sa jag.
- Men för i helvete Lena..... jag ska slänga den där jävla mössan och köpa en ny åt dig!
Så antagligen passar inte jag i Madeleines mössa, ha ha.

I alla fall så hämtade vi Emelie och så har hon varit hos oss ikväll, hon och jag har analyserat en av Karin Boyes dikter utifrån flera, flera frågeställningar. Hon hade det i läxa.
Det var skitkul, vi resonerade fram och tillbaka och så gjorde vi en analys på en kladd, och så bröt vi ner det på ytterligare en kladd.... och tredje gången gillt så blev det skitbra!
Nästa läxa ska hon analysera en bild, hon ska komma hit då också. Kul!

Nu gott folk så avrundar jag här, ha det så bra!



Glädjens dag!

Idag var den dagen vi har gruvat oss inför.
Vi har idag träffats hemma hos oss för att genomgå en besiktning utav köket, och det gick jättebra.
Besiktningen gjordes av en kunnig besiktningsman och så hade vi också valt en besiktningsman som förde vår talan.
Besiktningen blev saklig och rättvis och allt blev nedskrivet i ett protokoll, vilket känns jätteskönt.
Nu kan varken vi eller motparten säga något om det, det som är sagt och bestämt står i besiktningsprotokollet.

Köket skall nu rivas ut igen och den här gången kommer hela köket att rivas ut för att golvet ska kunna åtgärdas en gång för alla.
Startdatum är den 22/2 och det kommer att ta 14 dagar att utföra åtgärden med golvet och de andra punkterna som skall åtgärdas.
Ny besiktning kommer att ske den 16/3, det känns också så otroligt bra, att arbetet ska besiktigas igen när allt är klart.......... för då måste allt vara klart, nu kan de inte dra ut på tiden.
Dessutom kom vi fram till en priskompensation som vi känner oss nöjda med.

Ja, det är verkligen en glädjens dag, oros-klumpen i magen är borta, det känns liksom lättare att andas och jag går runt och ler!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

God eftermiddag!

Nu har jag jobbat klart för idag och nu är jag ledig i två dagar.
Snöat har det gjort precis hela dagen, suck!
Nu ska jag ta och stryka vardagsrumsduken för andra gången..........
jag strök den och lade på den i förrgår och igår när jag jobbade så ringde Lars och frågade hur man skulle tvätta duken!? Då hade naturligtvis Casper eller Zamira bajsat på den, ja ja så är det att ha gojor!

Nej, här har inte jag tid att sitta! God eftermiddag på er!


Nedräkning.....

Så var det måndag igen och jag har jobbat kväll. till kl.22.
Jag har nyss tittat igenom Madeleines blogg och bilddagbok, gud vad kul att se deras projekt växa fram.
Detta "projekt" som ska bli deras gemensamma hem, jag känner mig så glad och stolt!
Men jag får lite dåligt samvete för att jag är en så upptagen och stressad mamma just nu, men det ska bli ändring på det!
Lars däremot tar sig tid och pratar med Madeleine så gott som varje dag och det känns skönt!

Jag bara går och räknar ner, till denna dag som vi väntar på. Det är nu två dagar kvar.
Efter det så hoppas jag att jag kommer att känna mig som en ny människa.
Då har man förhoppningsvis lite datum att gå efter och kan planera efter det.
Som det är nu så kan vi inte planera någonting alls och våren kommer allt närmare.
Ni får stå ut med att jag skriver lite kryptiskt, men man kan inte skriva allt i klartext ibland!

Det är så märkligt, att vissa människor kan utstråla ett sådant enormt "lugn", jag skrev om det i ett annat inlägg, att en "röst" kan säga så otroligt mycket! 
Jag kan föreställa och jämföra det med att när jag i min yrkesroll och genom de kunskaper jag har så kan jag lugna och hjälpa, för jag vet vad jag pratar om.
Den här mannen jag pratar om besitter sina kunskaper och sina erfarenheter, så han vet vad han pratar om,  som gör att jag känner mig lugn och framförallt trygg!
Jag har liksom fastnat för hans röst, det är inte många människor jag har talat med genom åren som har en sådan styrka och säkerhet i rösten.  
Så även om inte jag och Lars känner oss riktigt förberedd inför denna dag så känns det i alla fall som om "vår man" är redo! 
Ja det där blev lite flumtext, men det är så skönt att skriva av sig lite grubblerier.
 
Klockan har hunnit bli mycket och jag börjar klockan 7 i morgonbitti så nu är det bäst att jag avrundar och kryper i säng.

Natti Natti

Helgstädning



Jahopp, nu lider helgen mot sitt slut!
I fredags tog jag mig en tur runt kyrksjön, jätteskönt var det!
Resten av helgen hade jag tänkt att jag bara skulle ta det lugnt och inte stressa.........
men nu fungerar ju jag på det sättet att jag kan inte ta det lugnt om det finns massor att göra, blir jag stressad!
Så i helgen har jag tagit ner julgardinerna, äntligen!
Nya gardiner är uppsatta och golven är torkade.
Jag och Lars hjälptes åt med sovrummet, herregud vad damm det blir i ett sovrum, till och med blommorna var dammiga så jag tog in dem i duschen.
Jag tog även itu med min jädrans pappershög vid datorn, herregud vad jag skriver och antecknar och det blir så jobbigt och tråkigt när man ska rensa! Vad ska man ha kvar?!
Några tvättmaskiner har blivit tvättade under helgen också.
Nu sitter jag här och känner mig såååå nöjd och såååå duktig!

Gästrummet är jag i och för sig inte nöjd med, det har blivit som ett förråd, det står fortfarande några ouppackade kartongen där sedan vi hålla på med köket.
Eftersom Tomas kom med de sista kökslådorna samma dag som jag fyllde år så blev det aldrig av att vi tog oss tid med att plocka upp något mera, då hade vi dessutom fullt upp med julbestyren.
Så jag har fortfarande inte någon bra ordning i köksskåpen heller efterssom det blev sådan panik med att få allt porslin diskat och få in det i skåpen, det blev liksom bara inställt, nu bryr jag mig inte om att lägga ner någon tid på att ändra heller då allt ska ut igen.  
Det är i och för sig de nedre skåpen som ska ut igen men det lär nog tränga in damm i de övre skåpen kan jag tänka, och då måste ju allt plockas ut för att diskas om!
Tomas sa förut att de kan "plasta" för de övre skåpen, men jag undrar om det hjälper?!
Usch, nu knyter det sig i magen igen, så fort jag pratar om eller bara tänker på köket (vilket man gör rätt ofta)
så får jag som en klump i magen.
Jag tror inte på något vis att mitt mående och mitt höga blodtryck har med jobbet att göra, även om det är stressigt och att jag ofta jobbar mer än heltid. 
Det här köket verkligen tär på mig, det blir en inre stress.
Nä fy fan, slutpratat om det!

Ja, jag har ju i alla fall absolut inte tagit det lugnt i helgen MEN jag har inte stressat i alla fall!
Denna helg har vi inte träffat en människa, vi har inte varit och hälsat på någon på hela helgen och ingen har varit hit heller.
Det är ganska otroligt, för det brukar vara ganska typiskt att man bara hinner med att ta fram dammsugaren så brukar det plinga på dörren.
 
På återseende gott folk!



Ledig

Nu är jag ledig fredag, lördag och söndag, skönt!
I morse for jag in på Ljusdal för att gå på labb och lämna fler prover och så hade jag tid på röntgen kl.9.30 och efter det så var jag och tog blodtrycket. Jag börjar känna mig som en pensionär som ränner på sjukhuset stup i kvarten.
Idag är det jätteskönt väder ute, endast 4 grader kallt.
Nu äntligen ska jag ta mig en längre promenad. Jag tänkte ta med mig kameran också för nu var det länge sedan jag la upp några bilder på bilddagboken, men batterierna var naturligtvis oladdad så jag har lagt dem på laddning så bara de blir klar så ska jag ge mig iväg ut.

Ha det bra!


Shall we dance




Nu mår jag faktiskt bättre men det blev ingen dans ikväll, dansfröken ringde och sa att det var inställt på grund av snöovädret.

Men på lördag blir det "Shall we dance" med Richard Gere på Tv:n i alla fall och det kommer jag INTE att missa!
Rickard Gere är min favorit, vilken läckerbit alltså, det är nästan så att tungan släpar i backen när man ser han!
Carina Berg myntade uttrycket "frikort" i ett av hennes program och det innebar att hon och hennes Kristian hade "frikort" på en varsin kändis. Om man då någongång skulle träffa denna kändis så har man tillåtelse att glömma bort de äktenskapliga löftena! ha ha
Så jag har alltså "frikort" på Richard Gere, ha ha.
Jag har frågat Lars flera gånger vem han vill ha "frikort" på men han är ju så korrekt och en sån gentleman att han varje gång svarar "jag vill bara ha dig, det finns ingen annan än du gumman".

Nu skulle jag vilja veta: Vilken kändis har DU frikort på?
Var inte tråkig och blyg nu, det kommenteras alldeles för lite trots att det är många som är inne och läser!

På återseende!

Sjukdag



Idag är jag hemma från jobbet, jag klarade knappt av att kliva upp ur sängen i morse för jag hade en sådan spränghuvudvärk.
Jag hann med att tänka rätt mycket ändå: "Herregud jag kan inte vara hemma idag", "fan, det är torsdag, det står ganska mycket i agendan, undrar om jag ska försöka att åka iväg ändå"..........m.m

Efter ca. en kvart insåg jag att när jag inte ens kan vara uppe på benen och när jag inte heller klarade av att ha ögonen öppna så måste jag nog ringa på jobbet och säga att jag blir hemma.

Nu har jag nyss fått i mig filmjölk och macka och aptiten är det inget fel på men jag mår lite illa ändå konstigt nog. 
Huvudvärken är bättre på så vis att jag klarar av att kliva upp och att ha ögonen öppna i alla fall.

Sist jag sjukskrev mig var den 30 augusti 2008 och då var jag sjuk på exakt samma vis.
Jag minns det såväl för vi hade varit på "Elvis" med Glada Hudik Teatern och när vi skulle åka hem så fick jag sitta och blunda hela vägen hem och det kändes som om huvudet hålla på att sprängas i bitar.

Nu ska jag ta mig en dusch och efter det ska jag se om jag kan läsa tidningen.
Jag hoppas verkligen att huvudvärken släpper helt så att jag kan gå och dansa ikväll, för det vill jag absolut inte missa!

Ha det så bra!



Februari

Så är det då äntligen februari, rättare sagt den andra februari! Vi kommer allt närmare vårmånaden mars!
Tur att februari bara har 28 dagar.
Alltså, jag skulle behöva göra som flyttfåglaran; fara till varmare breddgrader på vintern.
Jag gillar absolut inte vintern om det är mer än 10 grader kallt. 
Jag längtar efter härliga långa promenader, nu går jag på min höjd ut till äppelträdet för att hänga upp talgbollar och mat till fåglarna. Hur mycket motion får man av det?

När jag klev upp på förmiddagen så kollade jag graderna, det var runt 14 grader kallt då.
Jag skulle börja jobba kl.13 så vid 11.30 gick jag ut i morgonrocken för att sätta i motorvärmaren, vad ser man inte då, jo hela bilen var övertäckt med snö! En normal människa skulle kanske gå in och klä på sig då men nu är ju inte jag riktigt som alla andra......., jag tog sopen och började sopa och det yrde snö på hela mig och så lyckades snön ta sig innanför morgonrocken också, fy satan va kall jag blev, men men är huvudet dumt så får kroppen lida sägs det ju.

Nu har jag kommit hem ifrån jobbet och det är nu 23 grader kallt!
Ingen idé att hänga läpp för vädrets makter rår man inte över.

Det blev bara väderprat i bloggen ikväll men jag orkar inte skriva något mera nu känner jag.
Klockan är mycket och magen skriker efter en nattmacka!

På återseende!





RSS 2.0