Madeleines Tattoo

Idag har jag jobbat OCH jag åkte till jobbet i rätt tid idag, ha ha.
Idag är det ju onsdag också och då har jag inte tid med någonting annat efter jobbet mer än att åka hem och äta middag för sedan åker jag och dansar Line Dance.
Lars skulle iväg och klippa sig ikväll också....... SÅ än en gång hade jag lyckats glömma bort att det var idag Madeleine skulle tatuera sig ELLER också var det så att jag hade förträngt det! ha ha

I alla fall så har Madeleine vägrat visa mig hur tatueringen skulle se ut, det enda hon har sagt är att det är en tatuering av fågeln Fenix och att den skulle sitta liksom på hennes "sida" av överkroppen.
Fågeln Fenix har ju låtit gulligt har jag tyckt, en "liten fågel" där på sidan gör väl ändå ingenting.........

Nåväl, när jag kom hem från dansen ikväll så ringde Madeleine och ville att jag skulle gå in på hennes blogg och kolla på hennes tatuering.
- Jamen just ja! Utbrast jag, det var ju idag det! Jamen vad spännande sa jag och satte mig vid datorn medans jag hade Madeleine kvar i telefonen.
Jag öppnar hennes blogg.......... och vad ser jag.........


Jag skrek rakt ut!  Men Madeleine vad har du gjort!  (och fler "haranger" som jag ej minns nu).
ha ha ha stackars Madeleine.
Men ni förstår väl hur chockad jag blev, jag hade ju föreställt mig "lilla fågeln Fenix" någonstans på en LITEN bit av hennes kropp.
Och vad ser jag! Första anblicken var "En stor jävla fågel" över HELA henne!

När chocken väl hade lagt sig så tyckte jag faktiskt att den var snygg och riktigt läcker!

Det var nog klokt gjort av henne att inte visa mig tatueringen i förväg å andra sidan så skulle hon i alla fall inte ha lyssnat på mig, ha ha. En stark vilja är hon född med och hon vet vad hon vill!

I alla fall så hade hela konstverket tagit 3,5 timme att göra, alltså en väldigt lång tid och en väldig smärta.
Ni som är intresserad att veta mer om tatueringen och vem som utförde den kan själv kolla in hennes blogg, här är hennes bloggadress:  cochise.blogg.se

På återseende!


Virrpanna

God morgon!
Nu har jag varit in på en blixtvisit i Ljusdal.
Jag vaknade och kände mig ovanligt morgonpigg för en gångs skull, jag gjorde mig klar och for in på jobbet MEN när jag kom dit så upptäckte jag att jag skulle jobba kvällen! Surt!
I och för sig så hade jag kunnat stanna kvar för idag var det mycket på agendan men jag hade ingen lust att jobba ett dubbelpass som skulle ha blivit från kl.7 till 22. Så jag stannade kvar och drack mitt morgonkaffe och sedan for jag hem igen.
Jag har hunnit med att både läsa tidningen och lyssnat på radion....... så nu tänkte jag fungera lite som ett nyhetsankare i detta inlägg :)
I mittuppslaget i Ljusdals Posten idag så avslöjade de vilka som ska vara med i Körslaget Team Andreas på Lördag. Det är bara folk härifrån bygden - Ljusdal-Färila-Järvsö och med stolthet kan jag berätta att min kusin Pär Ferm ska vara med! Jag blev så glad när jag såg att han ska vara med för han är så otroligt duktig på att sjunga!
Här kommer en bild på kusin vitamin:



Jag önskar hela kören Team Andreas Lycka Till!

Som sagt, när jag for in på jobbet så lyssnade jag på radion och där upplyste de om att det INTE är vår ute!
Det är inte vår förrän dygnstemperaturen har varit över nollan 7 dagar i sträck.
Men Mars är en vårmånad och för mig är det vår ute trots att det är kallt om nätterna och stora snömängder kvar.
Bara för drygt en vecka sedan så fick jag ha helljuset på när jag körde in till jobbet, imorse satt jag med solbrillorna på för jag hade solen i ögonen, fåglarna kvittrar och de riktigt soliga dagarna så droppar det från taken, ja nog allt har våren kommit!

Apropå tak, vårt snörasskydd har naturligtvis släppt i ena kanten och hänger nu en bit utanför, typiskt!
Det måste fixas ganska omgående så att inte allt släpper och dessutom finns det risk att vi kan få läckage genom takplåten.

Nu ska jag ta och koka mig lite mera kaffe, påtår måste man ju ha.

På återseende!

Böld!

Vissa människor är som en böld i arslet!

Det var mitt korta inlägg för idag. Solen skiner ute och nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sätta mig på altan!

På återseende!

RSS 2.0